Kasvatustoiminta

Kasvatusperiaatteet

Jotain myyntisäännöistä

Ratsutilalla ei ole mitään myyntisääntöjä pois lukien se, että jokaiselle tilamme kasvatilla on teetettävä vähintään yksi jälkeläinen. Kilpailut ja muut ovatkin pelkkää plussaa ja täysin vapaaehtoista toimintaa uudelta omistajalta. Voit siis rohkeasti tarjota Whiladarin kasvatille kotia ratsastuskoululta, harrastetallilta tai kilpailevasta kodista. Sinä päätät uutena omistajana, mihin käyttöön kasvattimme tulee.

Miksi sitten jälkeläisen/jälkeläisten teettäminen on pakollista? Haluan luoda Whiladarista uusia ja omia linjoja useammasta hevosrodusta, joten olisi enemmän kuin mahtavaa nähdä näitä meidän jalostuksen helmiä siitoksessa. Sukulinjojen elvyttäminen on se, mitä haluamme Whiladarissa toiminnallamme luoda, joten siihen pyritään vaikka läpi harmaan kiven.

Kasvatin myynnin jälkeen kaikki oikeudet siirtyvät täysin uudelle omistajalle. Kasvattajana olisin valtavan iloinen jos joskus saisin kuulla kasvatin kuulumisia, mutta se ei ole tietenkään pakollista.

Kaikki kasvatit vuodesta 2018

Vuosi 2017
Whiladarin ratsutilalle ei syntynyt yhtäkään kasvattia vuonna 2017, joka johtuu ihan siitä, että talli aloitti toimintansa muutama viikko ennen uutta vuotta. Seuraavana vuonna olisikin tarkoituksena saada kasvatteja myyntiin ulkopuolisille, mutta ennen kaikkea jatkaa omien tuontihevostemme sukua Whiladarissa.

Webdesign © Cery 2017
Kuvat © Katrinelund
Kaikki muu materiaali © Kitty

 

Tämä on virtuaalitalli