Aittalan talli

Etusivu Tallipäivis Asukkaat Esittelysivu Tapahtumia

Tervetuloa ihan tavalliselle tallille

Huurteinen hevonen veräjän takana hengittää usvan niitylle
Sen ääriviivat väreilevät, katoavat,
se on jo pilvi ruohossa; ei kai se olekaan kotoisin täältä
(Eeva-Liisa Manner)

Taivaallinen on se tuoksu, joka lähtee talvipakkasessa laiduntavassa hevosesta. Iloisena kintereillä hyppii Pelle-koira, joka mielellään tervehtii uusia vierailijoita — ja niitä vanhoja tuttujakin, märällä kirsullaan ja suurella määrällä rakkautta. Uteliaat hevoset hirnahtavat rennosti tervehdykseksi, mutta keskittyvät sitten suomenhevosina siihen, minkä parhaiten osaavat: syömiseen. Valkoinen kivitalli värjääntyy siniseksi, kun päivä alkaa vaihtumaan synkkenevään iltaan. Ennen sitä on hyvä kumminkin katsella taivaalla tanssivaa väriloistoa. On vaalean- ja tummansinistä- sekä vaaleanpunaista väriä, pilkahdus oranssia ja hiljalleen kirkkaasti loistavia tähtiä.

Aittalan talli on ihan tavallinen virtuaalitalli, joka pyrkii järjestämään kanssaharrastelijoille koulu- ja esteratsastuskilpailuja sekä satunnaisia valmennuksia. Kovia ponnisteluita me vielä tarvitaan suurten suomenhevoskasvattajien joukossa, mutta parhaamme yritetään — yritämme kasvattaa mielenkiintoisia urheiluhevosia, joita pystyy käyttämään myös pidemmällä tähtäimellä jalostuksessa. Aittalan talli onkin jonkinmoista jatkumoa entiselle tallilleni Whiladarin ratsutilalle, jonka kulta-ajat olivat vuosina 2004-2005. Whiladarin lopetettua keskityin enemmän hoitohevosiin ja sittemmin opiskeluihin sekä työntekoon, mutta sattumuksien kautta törmäsin taas virtuaalimaailmaan. Ja tässähän sitä ollaan, kokeilemassa taas siipiään virtuaalitallin ylläpitäjänä.

Toivottavasti viihdyt Aittalan tallilla! Mikäli huomaat sivuilla jotain virheitä tai puutteita, niin ota rohkeasti yhteyttä. =) Tässä vielä vähän opetellaan virtuaalihevostelun saloja, jotka ovat jo päässeet unohtumaan.

Ystävällisin terveisin,
Kitty (Impi Roihuvaara) VRL-02914 & tallimme muu väki

Yhteistyössä kanssamme on Ratsutalli Lilja & Tiusan Suomalaiset

Ulkoasu © M Layouts, Krista, Amretasgraphics, Vapaasti by AK, koodiavusta kiitos Sakkura!
Aittalan talli on virtuaalitalli