Aittalan talli

Etusivu Tallipäivis Asukkaat Esittelysivu Tapahtumia

Korpinmustan Everybody Loves a Clown

0-vuotias borderterrier-uros
VH-
32cm, blue & tan
Syntynyt 29.11.2017

Kasvattanut Virtuaalikennel Korpinmusta
Omistaja Kitty VRL-02914

Pelle on ihan puhdas tallikoira ja omistajansa paras ystävä


Luonnekuvaus

Vähän tuossa kerkesin ajatella, että ei meillä ole aikaa ottaa koiranpentua hevoslauman jatkoksi, mutta sitten kävikin vähän toisin. Tinun luona olin ihailemassa jalostukseen tarjottavia suomenhevosia, mutta kun juuri talliin oli astellut tasaisin väliajoin uusia hevosia päätin, että nyt ei ole hyvä sauma astuttaa ketään. Hevosista puuheet siirtyivät muihin harrastuksiin ja Tinu kertoi omasta kennelistään. Kotvasen kuluttua istuin lattialla pienten borderterriereiden nuuskittavana ja pusutettavana. Ja olipahan ne ihania! Märät kirsut, vimmatusti heiluvat hännät ja pienet vinkaisut. Siitä oli minun päivä silloin tehty, pikkuisista koiranpennuista. Niin, ei meille tullut kantavaa tammaa vaan pieni koiranpentu Pelle, tolkuttoman ihana koirakaveri!

Pelle on sellainen ihana pikkuinen koira, joka rakastaa noutaa palloa ja makoilla sylissä. Nuoreksi koirapojaksi Pelle on aika energinen ja mahdoton touhottaja, mutta onneksi Liinakossa saa päivät pitkät juoksennella vapaana kuin villikoira, olla laumansa kuningas ja talliväen lellikki. Ja sitähän Pelle totta tosiaan on! Tallilaiset tuovat milloin mitäkin naposteltavaa Pellelle, mutta kyllä ne pallot ja kepit vievät herkuilta voiton; mikä sinänsä on kyllä melkoinen ihme. Erityisesti Pelle nauttii suomenhevosori Torstin seurasta ja usein ne saattavatkin rinnatusten juoksennella pitkin Torstin pihattoa. Vaikka Torsti tunnetaankin aika villisieluisena hevosena, niin tuntuu, että Pelle on sen paras ystävä.

Kun me yhdessä Pellen kanssa päivät ollaan raittiissa ulkoilmassa hevosten kanssa, niin illalla tuntuukin lokoisalta olla vilttien alla sohvalla. Siihen paikkaan Pelle yleensä iltaisin nukahtaakin, peiton alle minun kainaloon. Pakkaspäivien päätteeksi lämpenee puusauna ja ette arvaakaan kuinka Pelle saunomisesta nauttii! Se osaa kyllä olla hassu koira, joka on aina kaikessa mukana. Sen vuoksi Pelle onkin minun sydänkäpynen, tuki ja turva, päivien piriste.

Sukutaulu

i. Tzatzikin So Handsome
TK3 vRTM-16 RTK1 RH-F A
ii. Tzatzikin Never Gonna Give You Up iii. Neverland's Pretty Boy
iie. Tzatzikin Fantastic Vicky
ie. Tzatzikin Dreamcatching iei. Whatsyourstory
iee. Tzatzikin Suklaasydän
e. Tzatzikin Supernatural
TK3 RTK1 RH-F A
ei. Emmerdale Johnny Cash eii. Emmerdale Home At Last
eie. Cookiedough Valerie
ee. Yellowcab To The Moon eei. Yellowcab Lawrence
eee. Bluelagoons Vicky


Kuvagalleria


© Simon Huggins (CC BY-NC-ND 2.0)

Ulkoasu © M Layouts, Krista, Amretasgraphics, koodiavusta kiitos Sakkura!
Korpinmustan Everybody Loves a Clown on virtuaalikoira